Díjat kaptam - The Tea Break Award

Sziasztok!

Úgy látszik, nem csak naptár, de az időjárás szerint is beköszöntött a tél, minden mínuszával és zimankójával együtt.
Igen, számomra ez az idő lassan már zimankós.
Szerencsére kedves barátnőm, Dorka volt olyan kedves, hogy megajándékozza a blogot egy díjjal, így máris felmelegedett a szívem.



A szabályokról
1. Köszönd meg a jelölést annak, akitől kaptad a díjat, említsd meg és linkeld be a blogját. Másold be a szabályokat a bejegyzésedbe te is.
2. Mielőtt megválaszolnád a kérdéseket, illesz be egy idézetet, amiről azt gondolod, hogy a legjobban
illik hozzád, jellemez téged.
3. Válaszold meg a 8 kérdést, amiket a téged díjazó blogger tett fel.
4. Írj újabb 8 kérdést, amiket majd a te jelöltjeid fognak megválaszolni.
5. Jelöld meg azokat a bloggereket a blogjaikkal együtt, akiket megjutalmazol a díjjal, s magyarázd meg pár szóval, miért pont rájuk esett a választásod.
+1. Kívánj valami szépet az általad díjazott bloggereknek.
***
Vannak olyan pillanatai az életemnek, amikor szó szerint el sem tudom képzelni, hogyan jutottam el oda ahol éppen vagyok. (Jennifer L. Armentrout)

 Dorka nyolc kérdése
1. Ha írhatnál egy levelet a jövőbeli énednek, mit mondanál neki?

Kedves Hikari! Tudom, hogy nehéz, de messzebb jutottál, mint bármikor hittem volna. Ne merészeld most bedobni a törülközőt.

2. Mi tesz téged boldoggá?
"A boldogság kegyelmi állapot. Senki nem tehet boldoggá téged, csak te magad." Legalább is Paula Zannoner valami hasonlót írt.
Mégis, ha válaszolnom kell: az anyukám, a legjobb barátnőm, az olvasás, az írás és egy nagy tábla csoki. Ha ezek megvannak, boldognak és elégedettnek érzem magam

3. Melyik a kedvenc meséd?
 
Igazából több is van, az új kedvencem az egyik új felfedezésem, a Khumba című rajzfilm. Nagyon cuki, és simán ajánlom felnőtteknek is. Hétvégi családi mozizáshoz tökéletes alapanyag.

4. Melyik könyv volt rád a legnagyobb hatással és miért? 

Rupert Isaacson: Lóháton című regénye. Tavalyi felfedezés, de rettentő boldog vagyok, hogy a polcomon lehet a könyv. Az autizmus egy olyan betegség, amiről átlagember nem sokat tud, vagyha mégis, csak részinformációi vannak. Nagyon örültem, amiért a szerző vállalta azt, amin keresztül mennek a mindennapokban, ferdítés nélkül, élethűen.

5. Mit gondolsz, mi a legnagyobb erősséged?
 
Az számít, hogy rekordsebességgel olvasok? Viccet félretéve: talán az, hogy bármilyen nehézségbe is ütközök, előbb vagy utóbb mindig felállok és folytatom a tervemet. A „lehetetlen” szó egy ideje nem szerepel a szótáramban.

6. Mi a legnagyobb félelmed?
 
Hogy azt a maréknyi embert is elveszítem, akik mindennél fontosabbak számomra.

7. Ha valamilyen más típusú blogot vezetnél, milyen lenne az?
 
Valószínű valamilyen történetes blog, amire rendszeresen kerülnek fel fejezetek. Már csak amiatt se kezdek ilyesmibe, mert tudom,  hogy nem lenne rá időm.

8. Mikor van a legtöbb időd blogokat olvasni?
 
Amikor találok rá. *vigyor*


Az én kérdéseim

1. Szereted a teát? Melyik a kedvenc ízed belőle?
2. Mi volt a legkellemesebb emléked, ami a bloghoz köthető?
3. Változtál azóta, hogy blogolsz?
4. Ha egy könyvből készül(t) film, először mindenképp elolvasod az eredetit, vagy anélkül is megnézed?
5. Van olyan blog, amit rendszeresen olvasol? Mi tetszik benne?
6. Hiszel a netes barátságokban?
7. Ha bárhol lehetnél most, hol lennél a legszívesebben és miért?
8. Huszonnégy órára, bármelyik könyvkarakter bőrébe belebújhatsz. Kit választanál és miért éppen őt?

Kiválasztott bloggereim:

Ashley és a Fleur de Livre blog - Nagyon sokat köszönhetek Ashley-nek, mind blogolás terén, mind pedig magánéletben, és tudom, hogy már sokszor elmondtam, de igenis jó blogger vagy, ügyes vagy és tehetséges, megérdemled a díjat. Kívánom, hogy legyen erőd kitaposni a saját utadat a bloggerek által még fel nem fedezett helyeken (is).
 
MFKata és a MFKata gondolatai blog - Már azért egy ideje ismerjük egymást, még ha csak a virtuális világban is, és ennek örülök. Ráadásul kifejezetten szórakoztató kihívni BOOK TAG-okra, és jót mosolyogni, amikor kitöltöd. Kívánom, hogy még sokáig oszd meg a nagyvilággal a gondolataidat, hadd találjam meg Nálad a következő olvasmányom.

Fairydust és a Missreaders blog - Ha fel akarom dobni valamivel a blogot, nálad tuti találok hozzá valami jó ötletet, akár gif-es játék, akár moly társas, és ez tök jó buli. Kívánom, hogy még sokáig legyen fantáziád, erőd és időd különféle színes bejegyzésekkel megörvendeztetni a népet.

Reta és a Habárkönyves kocsma - Ez az egyetlen hely, ahová betérhetek és anélkül részegülök meg, hogy akár csak egyetlen pohárka alkoholt is innék. Annyi, de annyi jó bejegyzésed van mindig, hogy sokszor bőség zavara érzésem van. Kívánom, hogy ne hagyd abba még sokáig a könyvmoly pultoskodást, nagyon megy. Egyébként is: Dorkával együtt te vagy a T5W posztjaim mozgatórugója.


Természetesen a kitöltés nincs időhöz kötve, és nem is kötelező.
De az biztos, hogy Nektek jó szívvel adtam díjat, mert megérdemlitek.
További jó blogolást.

Nincsenek megjegyzések:

Üzemeltető: Blogger.