Hikari ajánlásával: Angyalok, angyalok mindenhol (T5W #7)

Sziasztok!
Egy ideje már gondolkodok egy ilyen rovaton, most lett elég időm és kitartásom, hogy nekiálljak és elkészítsem.
A „Hikari ajánlásával” terveim szerint állandó rovat lesz, amit igyekszem rendszeresen hozni.
Különböző szempontok szerint válogatok majd össze három-öt könyvet.




 Mivel a „Hikari ajánlásával” rovat hasonló perspektívára épül mint a Top 5 Wednesday (és nem is biztos, hogy minden szerdán be tudok szállni majd) ezért ezen belül hozom le a posztokat.
Annyi különbséggel, hogy lesz egy külön T5W kép, valamint a bejegyzés címében is megjelenik majd.

Ezen a a héten paranormális lényeket (fő)szerepeltető regényeket szedtem Nektek össze. Alakváltókat szerettem volna első körben, de egyszerűen nem lett meg az 5 könyv, szóval kellett valami mást keresnem.
Szellemek kilőve, egy darab olyan könyv sincs a listámon, démon címke is csak egy néhány olvasmányomon szerepel.
Szóval minden mindegy alapon, angyalos könyveket kerestem ki.

Becca Fitzpatrick Csitt csitt
Mondhatnám ide az egész sorozatot,  de akkor elég sok könyvet kilőnék. Már kétszer olvastam, és Folt továbbra is a (z egyik) kedvenc angyalom.

Cynthia Hand: AngyalsorsSzintén egy olyan trilógia, amit kétszer olvastam, másodjára ez évben. És igen, elég sok angyal van benne, ha jól rémlik, az egyik férfi főhős is angyal.

Susan Ee: Angyalok bukása

A másik olyan trilógia, ahol jót vigyorogtam az angyal nevén. Rafi. TeJóÉg...Rafi/Rafiel/Rafiello....Oké, leálltam a gúnyolódással. A név ellenére kifejezetten szerettem a trilógiát, kivül-belül gyönyörű szép.

Wendy Higgins: Angyali gonosz

Ez egy olyan sorozat, amiben a démonok jobban megmaradtak, de biztos vagyok benne, hogy van benne egy angyal. Asszem pont a hősnő, de nem tenném rá a nyakamat. Lehet, hogy angyalkard egy másik regényben volt.

T. C. Lang: Lámpás nyomában
Igen, hoztam egy magyar könyvet is. Itt egy angyallal és egy teljesen normális földi halandóval utazgatunk több száz oldalon keresztül. Érdekes mitologia megközelítéssel visszük végig a főhős angyal történetét, ebben azt hiszem több az utánanézés, mint a fikció.

Ennyi lenne az én 5-ös listám, érdemes benézni a többiekhez, hogy milyen paranormális lényeket ajánlanak Nektek az olvasmányaikban:
Réta  Arwen, Berta, Dorka, Helie, Judy, Julicsenge, Meeraval_Marnath, Wandamaci

Nincsenek megjegyzések:

Üzemeltető: Blogger.