Hikari ajánlával: más bloggereknek hála (T5W #5)

Sziasztok!
Egy ideje már gondolkodok egy ilyen rovaton, most lett elég időm és kitartásom, hogy nekiálljak és elkészítsem.
A „Hikari ajánlásával” terveim szerint állandó rovat lesz, amit igyekszem rendszeresen hozni.
Különböző szempontok szerint válogatok majd össze három-öt könyvet.ű



 Mivel a „Hikari ajánlásával” rovat hasonló perspektívára épül mint a Top 5 Wednesday (és nem is biztos, hogy minden szerdán be tudok szállni majd) ezért ezen belül hozom le a posztokat.
Annyi különbséggel, hogy lesz egy külön T5W kép, valamint a bejegyzés címében is megjelenik majd.


Mikor megláttam ezt a témát, vigyorogtam, mint a tejbetök. Ennél passzolóbb témát keresve se kaphattam volna erre a hétre.
Könyvek, amiket más könyves bloggerek hatására olvastam el.
Nehéz volt leszűkíteni a jóó hosszú listámat, csupán öt könyvre.

Az első választásom: Leylah Attar: Papírhattyú című könyve. Ezt a regényt Ashley ajánlotta, illette ő szeretett bele hamarabb a borítóba. Szóval miatta ismertem meg, majd kezdtem el olvasni.
Saját kép


Rainbow Rowell: Eleanor és Park című regényét Deszy könyvajánlója oldalon találtam. Az ő blogja az első között volt, akit rendszeres olvastam, ezért a regényért még a nyereményjátékon is részt vettem, annyira tetszett az értékelése.
Forrás: Pinterest


Tracey Garvis Graves: Kötelék című könyvre a Kelly&Lupi blogon találtam rá. Lupi ráadásul volt olyan kedves, hogy kölcsönadta nekem a regényt, hogy elolvashassam. Megérte.
Forrás: Instagram


Niitaa  annyi jót írt, az Clélei Avit: Itt vagyok könyvről, hogy amilyen hamar csak lehetett, beszereztem a könyvtárból. Rövid, de különleges szerelmi történet.
Saját kép


MFKata: Colleen Hoover: Egy nap talán. Ezt a regényt nagy hype övezte a megjelenés után. Katáról tudtam, hogy nagyon szereti Colleen Hoover regényeit, ezt annyira ajánlotta az olvasóinak, és külön nekem is, hogy végül az elolvasása mellett döntöttem.
Saját kép

Veronika blogját nem követem rendszeresen, talán azért, mert főleg angol nyelvű olvasásai és értékelései vannak. Amy Harmon: Arctalan szerelem című könyvét viszont elolvasta magyarul is, gondoltam nem lehet akkor rossz.
Nagy kedvencem lett a regény nekem is.
Forrás: Instagram



Még sorolhatnám az olyan blogokat és bloggereket, akiknek olvasnivalót köszönhetek, de akkor soha nem érek ennek a bejegyzésnek a végére.
Szóval ahelyett, hogy végeláthatatlan listát írok, inkább ajánlom a többi T5W tagot, és bejegyzéseiket. Érdemes benézni, higgyétek el.
Réta  Arwen, Berta, Dorka, Helie, Judy, Julicsenge, Meeraval_Marnath, Wandamaci

Nincsenek megjegyzések:

Üzemeltető: Blogger.