Évzáró bejegyzés: Ashleyvel és Hikarival


Sziasztok! 
Elérkezett az Új esztendő így, mi is rászántuk magunkat arra, hogy összegezzük az elmúlt 2016-os év "nagy" robbanásait, híreit, amik a blogon történtek.
Ezúton is szeretnénk megköszönni Nektek (drágaságoknak), hogy figyelemmel és türelemmel kísértetek minket végig és támogattatok is olykor.
A jövő évre is sok tervünk van, erre a bejegyzésre viszont a tavalyi év sikereként osztva próbáljuk felidézni azt : "mi is történt ebben az évben?!".





1. Legjobb könyv amit 2016-ban olvastál: Rupert Isaacson: Lóháton de simán ide írhatnám Anne Bishop: Vörös betűkkel című könyvét is
2.Legjobb folytatás, amit 2016-ban olvastál: Katie McGarry: Crash into you – Szívkarambol.
3.Legnagyobb csalódás: Lisa De Jong: When It Rains – Amikor esik… + Alma Katsu: Halhatatlan.
4.Legnagyobb meglepetés: 
Edgar Allan Poe: A fekete macska. 
5.Kedvenc új szerződ, debütáló esetleg számodra eddig nem ismert: 
Poe, B. N. Toler, Papp Dóra, Kemese Fanni. 
6.Legújabb kedvenc karakter: 
Mal Ericson, Noah Hutchins, Isaiah Walker, Wrath 
7.Egy könyv, amin sírtál:
B. N. Toler: Lélekvesztők 
8.Egy könyv, ami boldoggá tett:
Kylie Scott: Play – Futam. 
9.Kedvenc filmadaptáció, amit idén is láttál:
A Dán lány
10.A legszebb könyv (borító alapján), amit valaha vásároltál:
Böszörményi Gyula: Leányrablás Budapesten
11.Melyik könyvet szeretnéd elolvasni még a 2016-os év végéig?
Nincs 5 óra az évből...ennyi idő alatt max egy mesekönyv férne bele.
12.Új megjelenés, amiit még nem olvastál, de jó volna: 
On Sai: Esővágy
13.Legjobban várt új könyv megjelenése a 2017-es évre: 
Brittainy C. Cherry: Tűzeső



1. A legjobb anime és film amit 2016-ban láttál: 
Anime téren, mostanában eléggé elfogult lettem, de egyértelműen továbbra is az Orange-ot illetve a Boku Dake Ga Inai Machi-t tenném a dobogóra. Mindkettő annyira lenyűgözött, hogy szavakat sem találtam.
Filmek, hjaj. A Doctor Strange, mindenképp benne van a listában, ugyanis némi ferdítés ellenére azt kapta a néző,amit várt. Nekem nagyon tetszett még

2.Legjobb amit ez évben megéltél: 
Rengeteg új doramával ismerkedem meg, többek között a Kill me, Heal me volt rám a legnagyobb hatással, de ott van még a W- Two Worlds is vagy esetleg I hear your Voice. Annyi élményt meg minden adtak, hogy képtelenség ezek nélkül befejezni az évet.


3.A legnagyobb csalódás: 
Ha a mozipremieres csalódásaimat akarja tudakolni ez a pont, akkor abban akad bőven. Sajna, ez évben nagyon vártam a The girl on the Train, mert hát könyvben nagy szerelem volt, mégis a mozi, hát...nekem katasztrofálisan unalmas, vonatott és kiszámítható volt. Ki nem maradhat a Conjuring második része, mert ezt minden posztom alatt megemlítem, igen nekem hatalmas érvágás volt. Akkor ami még kihagyhatatlan az a Naomi Watts által nyújtott teljes csőd, azaz a Shut in. Blőe.
Valószínűleg, most többen meg fogtok ölni, de nekem a Rouge One sem tetszett, szeretem egy bizonyos fokig a Star Warsot, viszont a Zsivány egyes annyira elkapkodott és semmilyen lett, hogy nekem élvezhetetlen volt. Tudom, hogy mi a lényege a sztorinak...
(és akkor zárójeles megjegyzés az Autopsy of Jane Doe is, mert basszus: vártam, és mekkora elcseszett értelmetlen szar lett belőle. NAH.)


4.A legnagyobb meglepetés: 
Ide talán a Watashi ga Motete Dousunda-t írnám, mert ameddig nem debütált, nagyon féltem, hogy ez is olyan elcseszett lesz, mint például az UtaPri. Baromi kellemeset csalódtam. 

5.Olyan színész, akit csak nem rég szerettél meg:
Ó, Seong Ji. Odáig vagyok érte, mint színész.

6.Egy kedvenc film,amit 2016.-ban sem hagytál ki:
Nálam valamiért berögződés, hogy újra nézek, olyan filmeket, amik valamiért nagyon bejöttek anno, de már kezd ködösödni. Ezért is néztem meg a Hannibal trilógiát. Nem a sorozatot, bár azt is imádtam, de a film nálam mindenképp, jót tett most.

7.Egy film,esetleg anime amin zokogtál:Hát emberek, nem nehéz bevallanom, hogy a Train to Busan rendesen megríkatott. Emellett nem anime ugyan,viszont koreai dorama a Kill me, Heal me utolsó epizódja rendesen megríkatott.

8.Egy hír a nagyvilágból, ami boldoggá tett:
Ugyan még nem olvastam a Brittainy C. Cherry regényét a Lebegést,viszont tartalom alapján ennek folytatása a Tűzeső is, eléggé szimpatizálós könyv. J.L. Perry könyve a Rohadék is nagyon szemezős a listámon,és mivel olvastam Mia Asher könyvét a Laza erkölcsöket, egyértelmű (bár nem volt akkor durr), hogy a Legédesebb méreg is helyet kap a várólistán.
9.Kedvenc könyves filmadaptáció, ami tetszett:
Bár elég durva kijelentés, hogy mindennel meg voltam elégedve, viszont a The Danish Girl filmes verziója tetszett.

10.Könyves filmadaptáció, aminek sosem kellett volna a nagyvilág elé kerülnie:
Valamiért nekem Dan Wells könyvei, szinte oltárt érdemelnének, viszont a megfilmesített I am not a Serial Killer, borzalmas lett. Egyáltalán nem adja vissza a könyvet, béna az egész.
11.Legszebb könyves borító, aminek nem tudsz betelni a látványával: 
Nem kötekszem, mert kettő is van, viszont az első számú kedvenc, amivel nem bírok betelni, az Mia Sheridan: Stinger c. könyve, nem rég vettem meg, de ez a borító, Szent ISTEN. Imádom. 


12.Amit el kéne olvass még, de hosszú a listád: 
Ó, annyi könyvet hozott nekem a fa alá az a bizonyos, hogy alig bírok majd lépést tartani.
Belekezdtem, és eddig nagyon nagyon tetszik Laurelin Paige könyve a Fixed on you trilógia negyedik része, ami hasonlóképp, akárcsak E.L James- Greyje, egy férfi szemszögéből írja le a történetet. Ez a Hudson, gyerekek, oda-meg vissza vagyok.
Jó lenne valamikor rávenni magam, az instant sírni akarásra, mert megkaptam a Lebegést is. Ez még a jövő zenéje, úgy érzem. Kölcsönkaptam a Lead-et, ami szintúgy szeretnék vége magaménak tudni.
Vár rám még továbbá a Bang, a The Deal és még a Stinger is. Esetleg a Kőkeménnyel is végeznem kéne.
Ezek azok, amiket nagyon jó lenne olvasnom, de időm a kérdéses.
13.Legjobban várt film, anime illetve könyv a 2017-es évre: 
Filmként mindenképp a Split az, amit a legjobban várok a jövő évre, valamiért annyira megfogott, hogy eeh.



Nincsenek megjegyzések:

Üzemeltető: Blogger.