Villámkritika-Horrorpéntek: Intruders



Te mit tennél, ha három számodra totál ismeretlen férfi betörne a házba ahol eddig oly "békésen" éltél?
Ha rá kell gyere, hogy senkiben sem bízhatsz, mert akiről szentül hitted, hogy ártatlan és sosem tenne ellened rosszat mégis megteszi?
No gyermekeim, ez a többszörös katarzis a intruders, azaz a betolakodók.






Lássuk az elejéről, adott nekünk egy Anna nevű lány, aki (számunkra nem derülhet ki annyira hamar,DE) a bátyával él, ő pedig bizony, hogy súlyos hasnyálmirigy rákban szenved, így folyton ágyban a helye, gépekre van kötve és rohamokkal küzd. 
Anna teljesen érzéketlennek tűnhet számunkra, tartja a távot a Conradtól. Kettecskén élnek a házban mindaddig amíg Con egy roham következtében meg nem hal. 

Már a temetés napján járunk amikor is Anna képtelen kimozdulni a házból, így kihagyja az egészet. 
Az ételfutár srác Dan, akiben némi leges bizalmat lát és táplál. 
Ekkor történik a galiba, ugyanis a temetést megelőző nap Anna felajánl Dannek szép összeget az élete újrakezdésére, aki azt visszautasítja. 

A temetés napján, betörnek a lányhoz, három tejesen ismeretlen férfi,akik bizony a pénzt keresik. 
Azt hiszik Ann nincs otthon, de sajnos nincs ekkora mázlijuk, a lány mivel tizedik éve nem volt kint emberek között, sőt a házat sem hagyta el, képtelen kimenekülni vagy elfutni akármi. Nem mintha akarna vagy tudna. Innentől kezdődik az interaktív fogócska. 
Kezdődjék a móka, Anna nagyon álszent ugyanis egy komplett berendezett rész van a pincébe ahová okos betörőink egyből le is kerülnek, persze egy híján, mert azzal a kisasszony idő előtt végez, még ha ártatlan is volt. 

Szóval két férfi lent a pincében, igencsak isten káromol amiért Anna szépen átvágta őket, később pedig lekerül hozzájuk Dan is, amiért beszélt és tégla volt. (Az igazat megvallva Dan csak elmondta a srácoknak, hogy Anna milyen és, hogy pénzt ajánlott fel neki, de nem fogadta el. Ezt használták ki a többiek. Így okosan azt hitték a lány majd elhagyja a házat a temetés idejére, addig ők pedig megkeresik a pénzt oszt, csókolom. )
Szóval indulhat a játék, mindenféle csapóajtó, szekrények,megfigyelőablakok, alagutak, kiutak, mégsem kiutak,kiszabadulhatatlan szobák és társaik. 
Anna külön kis játékszobája ez amiben testvérével együtt bűntette a pedofilokat, amíg azok meg nem "javultak" és meg nem érdemelték a "bocsánatot". 

Ennek is sztorija van, méghozzá a testvérpár apjához köthető, ugyanis amaz megerőszakolta Anna-t, így Con-nak nem volt más lehetősége, mint egy lepedővel megfojtani őt. Durva mi? 
A vicc, hogy valószínűleg ez az egész pedofil hajkurászás azért volt, hogy mind Con mind Anna visszaidézze, mindazt amit akkor éltek át az apjukkal. 
A végkifejlet annyi, hogy Dan kissé lenyomorítva kiszabadul, mert a lány elengedi. 
A többiek odabent halnak, míg minden felég. 
Az az álszent lány pedig úgy elsétál mintha mi sem történt volna.

Szerény véleményem mindössze annyi, hogy NEM ÉRTEM. KÉPTELEN VOLTAM FELFOGNI,HOGY MI EZ AZ EGÉSZ. 
Szóval, majd meghal ha ki kell menjen, aztán csak úgy elsétál? 
CSAK ÚGY. 
Na ne szívass. 


Nincsenek megjegyzések:

Üzemeltető: Blogger.