Gina L. Maxwell: Elcsábítani Hamupipőkét (+18)

Kiadó: Ulpius
Kiadás éve: 2013
Oldalszám: 316
Fülszöveg:
Az MMA harcos Reid Andrews mérkőzése előtt néhány hónappal komolyan megsérül, így annak az esélye, hogy visszaszerezze félnehézsúlyú bajnoki címét, elúszni látszik. Edzője elküldi gyógykezelésre, orvosa pedig nem más, mint Reid gyerekkori barátjának időközben felnőtt kishúga.
Lucie Miller, a szétszórt könyvmoly szintén segítségre szorul. Bármire képes lenne, hogy meghódítsa orvos kollégája és titkos szerelme szívét, így kapva kap az alkalmon, amikor Reid csábítási leckéket ajánl cserébe azért, hogy Lucie éjjel-nappal ellenőrizze felkészülését karrierje legfontosabb meccsére.
Reid hamarosan élete legnehezebb küzdelmét vívja Lucie szívéért, mielőtt a lány valaki másnak adná..




FIGYELEM, 18 ÉVEN ALULIAK SZÁMÁRA NEM AJÁNLOTT!

Most szólok, önszántamból félretettem volna az első kilencven oldal után, de mivel meg lettem kérve, hogy szülessen erről a csodáról egy értékelés, így csak végigszenvedtem.
Ajánlom az értékelést drága barátnőmnek. Jól tetted, hogy megkímélted magad tőle. :)
Igazából már a második fejezetet olvasva egyvalami jutott eszembe: a drága szerző szoros kapcsolatot ápolt Katy Evans-szel, ne adj Isten jelen volt a Real (Valós) születésénél is. (az volt a másik nehéz szülésem; Molly "könyve" után)
Merthogy ez a valami, - ami csak a hossza, és nem a tartalma miatt regény - egy merő Real koppintás.
Adott egy sikeres harcos - akinek a neve most nem Remington Tate  hanem - Reid Andrews, aki súlyos sérülés után érkezik rehabilitációra valami eldugott kisvárosba.

Ám a fizikoterapeutája kissé szétszórt (tehát aranyos?), akkora kupi van az irodájában, hogy még egy Jeti is elbújhatna benne, és két nagy probléma is van vele:
~ 1. probléma: Miss Lucie bátyja a harcos legjobb barátja
~ 2. problema: Miss Lucie reménytelenül bele van hullva a kollégájába. Aki úgy néz ki, mint egy kétlábon járó Ken baba (most csak nekem ugrott be hogy "come on baby, let's go party?) és persze, hogy nem veszi észre a jeleket.
Íme, így lehet szépet koppanni.
Viszont a mi drága Rem..Reid-ünket hozzá irányították, és mivel az úriembernek nyolc héten belül komoly mérkőzése lesz, alkut ajánlj a leányzónak:
° 1. pont: a rendelkezésre álló idő alatt rendbe hozza a vállát
° 2. pont: közben megtanítja a Luice-t a csábítás szabályaira.
És a kettőt nem lehet jobban összekötni, csak ha Reid egyenesen felbéreli a fizikoterapeutáját és hozzáköltözik.
Na, már ott az egekben volt körülbelül a szemöldököm, és akkor még csak az első..harminc (?) oldalon voltunk túl.
Innentől jönnek még igazán a jó dolgok.
Minden megy, ahogy mennie kell - khm, khm - Lucie 0-24ben figyeli az izmos mellkasú, széles vállú tesztoszteronfasirtot, nehogy a végén túlhajtsa magát, hisz az tragédia lenne.
Közben persze nem maradnak el a csábítási leckék, onnantól, hogy Reid egy vagon pénzt kifizet, csakhogy végre ne nagymama kinyúlt pulcsijaiban mászkáljon szerencsétlen csaj, azon keresztül, hogy ráveszi, flörtöljön a pincérrel képbe kerül minden.
Aztán úgy a kilencvenedik oldal háza táján, az írőnőnk *erős torokköszörülés* megunja a Real kopit, és egyenesen a ponyvapornó ősanyjának, E.L. James-nek a Szürke/A hányinger/A Szürkemarha ötven árnyalata szerzőjének intenzív kurzusára iratkozik be.
Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy az említett kilencvenedik oldal körül főszereplőink lenyomnak egy pettinget, aminek a végén Anasz...bocsánat, képzavar, szóval Lu könyörög a folytatásért, Reid pedig beközli, hogy a csábítási leckéinek következő fejezete: "Érd el, hogy többet akarjon!"
Mekkora egy kispöcsű barom, tanácsokat helyett az orgazmust osztogathatná.
Hoppá, vigyáznom kellett volna mit kívánok.
A karma...vagy az úristen nagyon meghallotta.
Innentől ugyanis erős pártfordulás történik, és a csábítási szabályok elméleti síkről áttérnek gyönyörűen a gyakorlatira.


Már az első aktusban bimbó szopogatás, nedvekben fürdő kéz, és üvöltések hangzanak el. 
Én sok mindent bírok, de ez kiverte a biztosítékomat.
Persze, amikor húsz oldallal később újra nedvek lefetyelésé, sőt Lucie fenekén Reid kéz- illetve fognyoma kerül elő, már csak a vállamat rántottam meg.
Ennek a könyvnek egy pozitív pontja: gyorsan haladtam vele, hisz olyan gyakran volt benne szex, mint az Egri csillagokban harcjelenet, szóval az ember lánya simán átugrálhatta őket. Gyanítom, hogyha egy napnál többet kell rászánjak, a kukában végzi, méghozzá cafatokban.
Uraim, könyörgöm, ne ebből vegyetek praktikákat a szexuális életetek fellendítéséhez! Hölgyeim, ha egy pasi üvölteni fog orgazmus közben, vagy azt súgja, hogy nézzetek rá miközben elélveztek..tipp: irtó gyorsan szedjétek a sátorfátokat, és tiplizzetek. 
És ha ez még nem lenne elég, olyan befejezése van, hogy medicinlabdanagyságúra kerekedett a szemem....
Nem ajánlom ezt a könyvet senkinek. Még azoknak sem, akiket majd szétvett a szexuális feszültség.
Egy igénytelen, ótvar, gusztustalan mocsok, nulla személyiségű karakterekkel, zéró cselekménnyel, viszont kilencszázezertrillió aktussal, bár egy idő után már azok is egysikúak, és unalmasak.
Egy harmatnál is gyengébb takonyízű """könyv""". Kérlek Istenem, ha nem feszítetted magad ezek után önként vissza a golgotai keresztre, irgalmazd meg az olvasói réteget a Gina féléktől. Ámen.

Nincsenek megjegyzések:

Üzemeltető: Blogger.